opc_loader

Trekhaakslot Kopen

 

Een trekhaakslot is met alle diefstallen van gereedschap en materialen uit bedrijfsauto's via de achterdeuren of achterklep tegenwoordig een must. Dutch Power Welding is een bedrijf wat naast lassen, ook met regelmaat producten maakt. Zo kunt u bij Dutch Power Welding een Trekhaakslot op maat laten maken. We gebruiken sterker materiaal dan gebruikelijk voor de trekhaaksloten. Maar ook de sterkte van het materiaal voor het trekhaakslot kan in overleg aangepast worden. Een trekhaakslot zorgt er voor dat uw achterdeuren of achterklep van de bestelbus niet open kunnen, en beschermen uw bestelbus zo tegen inbraak. Neem gerust contact op, ook als u andere wensen heeft wat betreft las werkzaamheden.

 

Trekhaakslot Bestelbus op maat

 

Omdat Dutch Power Welding trekhaaksloten op maat maakt kunnen wij voor iedere bestelbus een trekhaakslot maken. En dan gaat het niet alleen over de dikte van het materiaal, maar ook de kleur van het trekhaakslot kan natuurlijk aangepast worden aan uw wensen. Dus wat voor merk bestelbus, bedrijfsauto u ook heeft een Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, LDV, Mercedes-Benz, Mitsubutshi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, of volkswagen. Voor iedere bestelbus maken wij een trekhaakslot. U kunt het goedkoopste trekhaakslot op maat vanuit heel Nederland bestellen, kopen. Wanneer u wel in de buurt woont kunt u na telefonisch contact langskomen. Neem gerust contact op ook als u andere wensen heeft wat betreft las werkzaamheden.

 

Hier boven ziet u een voorbeeld van het sterkste en goedkoopste trekhaakslot door Dutch Power Welding gemaakt, in gebruik.