opc_loader

Lassen

Wat Jan Last zit vast! Voor al uw las klussen kunt u terecht bij DPW Dutch Power Welding. Wij lassen allerlei materialen vakkundig, zoals: Rvs (roestvaststaal), staal, aluminium, koper, brons, gietstaal, gietaluminium, gietbrons en meer. Van het lassen van uw auto uitlaat tot aan een grote las klussen: voor DPW is het geen probleem.
Wij lassen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Naast een uitgebreide eigen werkplaats met machinepark kunnen wij ook bij u op locatie komen lassen.
In Hoogeveen (Drenthe) maar ook daarbuiten in heel Nederland is het mogelijk om bij u op locatie te komen lassen.

Graag zijn wij u van dienst, uw probleem is onze uitdaging!

 

 

Lassen van uw lasklus

Lassen op de juiste manier is een vak apart. U bent op zoek naar een vakkundig bedrijf die voor u een lasklus kan voltooien En dit op een proffessionele wijze wil doen en met een goed resultaat.  U bent dan bij dutchpowerwelding aan het juiste adres.  Bij het lassen van de te lassen materialen komt veel kijken.
Wanneer u een lasklus voor dutchpowerwelding heeft kunt u contact opnemen via contact.
U kunt bij ons terecht voor bijna iedere lasklus.  We kunnen de volgende materialen voor u lassen aluminium, gietijzer, koper, titanium, RVS (roest vrij staal).
Las processen
Lassen van de materialen kan met verschillende las processen voor iedere lasklus gebruiken we het juiste lasproces.  voorbeeld van las processen ziet u heronder.

Informatief

Mig-mag lassen
Mig-Mag lassen kan met bijvoorbeeld aluminium, gietijzer, staal, Rvs, legeringen en overgang metalen. MIG-MAG-lassen (MIG=metaal-inert-gas/MAG=metaal-actief-gas) is momenteel het meest gebruikte lasproces.De minimale afwerking en de snelheid en de zeer beperktevervorming zorgen voor een perfecte lasnaadDe sterkte van de lasnaad, de uitstekende eigenschappen bij het lassen van dunne plaat en de eenvoudige en veilige hantering bij staal, Rvs en aluminium maken het las procesBij het MIG-MAG-proces brandt de elektrische vlamboog tussen de afsmeltende, automatisch aangevoerde lasdraad (=elektrode) en het te lassen materiaal.Een afzonderlijk toegevoegd gas beschermt de vlamboog en de laszone vóór toetreding van de buitenlucht. Beschermgas en lasdraad worden aan het basismateriaal aangepast.