MIG/MAG lassen in Assen en omstreken

Bent u op zoek naar een veelzijdig lasbedrijf in regio Assen?

Dan heeft u het juiste adres gevonden: Dutch Power Weling in Hoogeveen, voor al uw lasklussen.We beheersen veel lastechnieken, en MIG/MAG lassen is daar een van.
Zoek niet langer en neem contact op met Dutch Power Welding. Hieronder zullen we u het een en ander uitleggen over deze lastechniek en de mogelijkheden die Dutch Power Welding daarin biedt.

MIG/MAG lassen in Assen en omstreken

Wij van Dutch Power Welding kunnen roestvaststaal RVS, staal en aluminium bewerken in verschillende diktes en lassen.  Grote, zware of kleine precieze producten of halffabricaten kunnen we verwerken in onze eigen werkplaats. Maar we kunnen dit MIG/MAG (of CO2) lassen ook op locatie bij de klant doen in Assen en omstreken.
Uiteraard kunt u ook vanuit Assen met uw producten naar de werkplaats van Dutch Power Welding toe komen in Hoogeveen. Wij kunnen dit voor u MIG/MAG(of CO2) lassen.

Op locatie lassen

Wanneer wij MIG/MAG lassen op locatie in bijvoorbeeld Assen dan komen wij met een van onze bedrijfswagens en onze mobiele lasapparatuur ter plaatse bij de klant. Daarvoor is wel een winddichte ruimte vereist.
Wij gebruiken deze lastechniek veel vanwege de snelheid en de veelzijdigheid bij materiaal als roestvaststaal (RVS), staal of aluminium.

Dus zoekt u in Assen naar een bedrijf dat goed kan Lassen?

Neem contact op met Dutch Power Welding!
Wij kunnen u vakkundig adviseren met onze jarenlange ervaring en de klus voor u uitvoeren.

Niet alleen lassen!

Ook voor Technische dienstverlening, Electrode lassen of TIG lassen en andere metaalbewerking bent u bij ons aan het juiste adres!

Gespecialiseerde medewerkers in Assen in onder meer Mig/Mag lassen.

Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in één of meerdere manieren van Lassen. Meerdere van onze medewerkers zijn gespecialiseerd in mig/mag lassen. We werken voornamelijk vanuit onze werkplaats in Hoogeveen. Wilt u graag weten wat wij voor uw mig / mag klus kunnen betekenen in Hoogeveen, Assen of ver daar buiten? Vul ons contact formulier in en we nemen spoedig contact met u op.

 

Benieuwd wat Dutch Power Welding voor ú kan betekenen in Assen en omstreken?
Neem dan contact met ons op: