MIG/MAG lassen

Bij Dutch Power Welding in Hoogeveen kunnen we RVS, staal en aluminium in verschillende diktes bewerken en lassen.
Producten van klein precisiewerk tot grote, zware producten of halffabricaten kunnen we verwerken in onze vernieuwde werkplaats aan de buitenvaart in Hoogeveen..
Een veelgebruikte techniek hiervoor is MIG/MAG(of CO2) lassen.

Onze las technieken.

Dit zijn beide lastechnieken door middel van het zogenaamde booglasprincipe. De lasdraad wordt continu aangevoerd en tussen deze draad en het werkstuk wordt de
elektrische plasmaboog in stand gehouden zodat het materiaal smelt en aaneen vloeit. Het smeltbad wordt beschermd door een beschermgas.
Voor de verschillende te lassen materialen zijn beschermgassen toepasbaar die ten goede komen aan de kwaliteit van de las.

MAG lassen

Bij MAG lassen (Metal Active Gas) wordt een gasmengsel van zuurstof, argon en kooldioxide (CO2) gebruikt; vandaar de bijnaam CO2 lassen. MAG lassen is toepasbaar op veel verschillende staaldiktes en soorten en bied een goede oxidatiebescherming. Wij kunnen de gassamenstelling aanpassen aan het basismateriaal zodat een perfecte las ontstaat met zo min mogelijk aanbranden of spatten.

MIG lassen

Bij MIG-lassen (Metal Inert Gas) is het gebruikte gas argon, waterstofgas of helium of mengsels daarvan. Hiermee lassen wij non-ferro metalen als koper, aluminium of aluminiumlegeringen.
Ook hiervoor geldt dat we de kwaliteit kunnen waarborgen wanneer we dit in onze werkplaats uitvoeren met onze apparatuur, dit kan niet op locatie.

In onze werkplaats in Hoogeveen en op locatie

Wij van Dutch Power Welding kunnen met onze bedrijfswagens en mobiele lasapparatuur bij u op locatie MIG/MAG lassen in een winddichte ruimte. En uiteraard kunnen we dit in onze eigen vernieuwde werkplaats in Hoogeveen voor u uitvoeren.

Bij Dutch Power Welding is MIG/MAG lassen een veelgebruikte lastechniek vanwege
de snelheid en veelzijdigheid bij verwerking van roestvaststaal, staal en aluminium.

Benieuwd wat Dutch Power Welding uit Hoogeveen voor ú kan MIG/MAG-lassen?
Neem dan contact met ons op: