MIG/MAG lassen in Meppel en omstreken

MIG/MAG lassen in Meppel en omstreken

Dutch Power Welding is het lasbedrijf dat u kunt bellen voor uw lasklussen. Vanuit onze werkplaats in Hoogeveen komen we graag naar Meppel om de klussen op locatie uit te voeren.

Vanuit Meppel kunt u ook naar onze werkplaats in Hoogeveen toekomen om uw MIG/MAG lasklus te laten uitvoeren. Met onze vakbekwame medewerkers en uitgebreid machinepark kunnen we (bijna) elke klus in metaalbewerking aan. Van klein precisiewerk tot grote complexe metaalproducten, niets is ons vreemd.

 

Vanuit Meppel is Dutch Power Welding het lasbedrijf in de regio die MIG/MAG lasklussen (ook wel CO2 lassen genoemd) kan uitvoeren. Naast TIG en Electrode lassen kunnen wij met MIG lassen non-ferro metalen als koper, aluminium of aluminiumlegeringen lassen. Met MAG lassen kunnen we   veel verschillende staaldiktes en soorten lassen en het bied een goede oxidatiebescherming. Voor advies op maat in Meppel raden we aan contact met ons op te nemen.

 

In onze werkplaats of op locatie in Meppel

We hebben een eigen werkplaats in Hoogeveen waar we kunnen lassen en allerlei metaalbewerking kunnen uitvoeren. We hebben ervaring als gereedschapsmakerij, met serieproductie of enkele stuks productie, en velerlei uiteenlopende klussen.

Maar zoals gezegd komen we ook op locatie in Meppel en omstreken.

Daarvoor is echter wel een winddichte ruimte vereist.

Bel ons voor advies op maat!

Met onze jarenlange ervaring kunnen we u vakkundig adviseren.

Uw klus in onze uitdaging, ook in Meppel!

 

Benieuwd wat Dutch Power Welding voor ú kan betekenen in Meppel en omstreken?
Neem dan contact met ons op: